Villa Oliver SIófok

Keresés
Rólunk

A Villa Oliver Kft. egy magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, 1000+ férőhely kapacitással rendelkező szállás-szolgáltató vállalkozás 2014 óta, mely minőségi szállás-szolgáltatását Siófokon, Hévízen, Tihanyban, Zalakaroson, Balatonlellén és Budapesten nyújtja. Ismerje meg további szálláshelyeinket is!

www.villaoliver.hu

Villa Oliver 3 panzió felújítása

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

VILLA OLIVER 3 PANZIÓ FELÚJÍTÁSA

Kedvezményezett neve: Villa Oliver Kft
A támogatott projekt címe: "A siófoki Villa Oliver 3 Panzió megújítása"
A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00381
A szerződött támogatás összege: 36 440 052 Ft
A támogatás mértéke: 70%

BEFEJEZŐDÖTT A VILLA OLIVER PANZÓ FELÚJÍTÁSA

A Villa Oliver Kft. 36 440 052 Ft támogatást nyert el, 70%-os intenzitással, a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Szálláshely fejlesztési Konstrukció- panziók fejlesztése keretében meghirdetett pályázaton.
A felhívás keretösszege 10 100 000 000 Ft, amelynek forrása a „Turisztikai fejlesztési célelőirányzat” elnevezésű fejezeti kezelésű előirányzat, fedezetét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. között megkötött Kezelő szervi megállapodás biztosítja.

A siófoki Villa Oliver 3 Panzió megújítása” című, TFC-1-1-1-2017-2018-00381 projekt azonosítójú projektben, a Siófoki Szent László utca 79.  szám alatt lévő Villa Oliver 3 Panzió belsőépítészeti és gépészeti felújítása történt meg, komplex külső és belső akadálymentesítéssel. A tervezett felújítás keretében a szobák, a fürdőszobák és a közös használatú helyiségek megújultak, - kialakításra került a recepció, - új bútorok, felszerelési tárgyak kerültek a szobákba, a kertbe, teljes körű akadálymentesítés valósult meg a közösségi terekben, akadálymentes parkoló épült és az épület megközelítése is akadálymentes lett. Az energiahatékonysági beruházási elemek közül a nyílászárók cseréje, az épület hiányzó hőszigetelésének elvégzése, korszerű hűtő-fűtő klíma berendezések felszerelése, ahol szükséges. Az akadálymentesítés része ként egy apartman teljes akadálymentesítése valósult meg. A kivitelezési munkákat a Lenti székhelyű LE-KO Építőipari Kft. az ütemterveknek megfelelően határidőre elvégezte, a kész beruházást a megrendelő átvette, a projekt 2020.01.30.-án befejeződött.

A beruházással megvalósul a projekt legfontosabb célja: a panziónk által kínált szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelésével, a kapacitáskihasználtságának javításával, a szálláshely működéséből származó árbevételek növekedése által a jövedelmezőség és a fenntarthatóság növelése.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2020. január 30.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.